Team

Paula Marcelis, sportcoach jeugd

Hoi! Ik ben Paula. Samen met mijn collega Wout zorg ik ervoor dat nog meer kinderen in Oisterwijk in beweging komen. Ik geef gymles aan kinderen op de basisschool. Ook verzorg ik naschoolse sport op verschillende sportlocaties in Oisterwijk. Zo kunnen kinderen een extra uurtje sporten na schooltijd. En ik help bij het organiseren van de Nationale Sportweek en dé sportdag van Oisterwijk; Sport4Kids en Sport4Kleuters.
Zelf ben ik geboren in Tilburg en woon daar samen met mijn man en twee fantastische dochters. Ik ga er graag met mijn meiden op uit, lekker genieten van een heerlijke wandeling in de bossen of de duinen, maar ook een dagje pretpark of zwemmen.
Heb je vragen? Neem contact met me op via paula.marcelis@tilburg.nl of 06-15479514.

Wout Stuiver, sportcoach jeugd

Hi! Mijn naam is Wout. Samen met mijn collega Paula brengen we kinderen in beweging! Ik verzorg gymlessen op school en organiseer sportieve activiteiten na school. Kinderen kunnen hier lekker hun energie kwijt, ontmoeten andere kinderen en maken kennis met nieuwe sporten. Tijdens de sportdag laten we zo’n 1.700 kinderen mee bewegen, wat een feest! Kinderen kunnen nooit genoeg buiten spelen, vooral als ze dit samen doen is het leuk, daar helpen we ze bij!
Sporten doe ik zelf al van jongs af aan en hoop dit zo lang mogelijk te blijven doen. Tijdens mijn vrije tijd speel ik zoveel mogelijk buiten, op de fiets of mountainbike, in de sneeuw en of op de motor.
Heb je vragen? Neem contact met me op via wout.stuiver@tilburg.nl of 06-51382460.

Jelle van den Elzen, beweegcoach senioren & mensen met beperking

Hallo, ik ben Jelle en actief in Oisterwijk als beweegcoach voor (kwetsbare) senioren en mensen met een beperking. Bewegen helpt inwoners fit, actief en zelfredzaam oud te worden en zelfstandig te blijven. Niemand staat aan de kant, iedereen doet mee. Ik help mensen bij het vinden van passend sportaanbod in de buurt en organiseer informatieve of interactieve activiteiten zoals een themabijeenkomst over bijvoorbeeld valpreventie, een fittest of sport- en beweegactiviteit.
Ik mag dagelijks ervaren wat sport en bewegen kan betekenen voor 55+ers en mensen met een beperking. Een glimlach op het gezicht als ze weer een stap kunnen zetten (letterlijk en figuurlijk) en mee kunnen doen, daar doen we het voor!
Zelf geniet ik er ook enorm van om actief te zijn, zowel in mijn sport als in mijn werk. Ik ben een doener met een krachtige persoonlijkheid. Een balletje trappen, wielrennen, hardlopen of bezig zijn in de gym! Dat geeft mij energie.
Heb je vragen? Neem contact met me op via 06-42059520 of jellevandenelzen@wyzorg.nl.

Tiny van Hal-Laurenssen, cultuurcoach

Ik ben Tiny, aangenaam. Met het programma Cultuureducatie met Kwaliteit laten we kinderen in Oisterwijk kennismaken met muziek en cultuur. Als cultuurcoach stimuleer ik de samenwerking van de basisscholen met lokale aanbieders van kunst en cultuur (amateurkunstverenigingen, bibliotheek, heemkundekring, De Krekul, kunstenaars etc.). We helpen kinderen hun talenten ontdekken en ontwikkelen.
Muziek is mijn vak, maar ook mijn hobby. Ik zing met heel veel plezier al jarenlang in een koor. Het biedt ontspanning, geeft energie en het verbindt mensen, zoals cultuur in het algemeen. Wat heerlijk om na een periode van samen repeteren bij een uitvoering tot een topprestatie te komen waarbij het publiek geraakt is en genoten heeft! Een ervaring die je iedereen gunt.
Heb je vragen? Neem contact met me op via t.vanhal@stgboom.nl.

Mieke Couwenberg, consulent aangepast sporten

Hallo, ik ben Mieke en coördineer het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant. De gemeente Oisterwijk is hier ook onderdeel van. Je kunt een beroep op mij doen als je een beperking hebt en op zoek bent naar een geschikte sport- of beweegactiviteit. Samen met de sportcoach zoeken we een leuke sport, waarbij we rekening houden met jouw beperking. Verder ondersteun ik sportverenigingen en beweegaanbieders, organiseer ik evenementen, zoals de nationale sportdag, en geef ik informatie over voorzieningen en mogelijkheden om te sporten. We willen dat iedereen zo goed mogelijk en “op maat” kan sporten en/of bewegen!
Heb je vragen? Neem contact met mij op via mieke.couwenberg@tilburg.nl.