Ontmoeting in Beweging

Vrij zwemmen, gymmen op de stoel of wandelen met wandelgroepje onder leiding van een wandelcoach. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal!

Deelnemers aan dit programma kunnen op maandag- en vrijdagochtend instappen in de Parel Express en meedoen aan een gezellig beweegprogramma in zwembad De Leye. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal, maar ook gezond bewegen wordt gestimuleerd. Dat kan op meerdere manieren: vrij zwemmen, gymmen op de stoel of wandelen met een wandelgroepje onder leiding van wandelcoach Joep. Ook hiervoor is het start- en eindpunt Zwembad de Leye. Na afloop wordt met de hele groep koffie/thee gedronken en wordt men weer netjes teruggebracht naar het opstappunt. Voor opstappunten en rijtijden zie het schema wat is bijgevoegd.


Geschikt voor:


Mensen die niet op eigen gelegenheid kunnen gaan sporten, die daar op een of andere manier belemmeringen in ervaren. De minimumleeftijd is 55+, maar als u toch graag mee wilt doen, neem dan even contact op.

Aanmelden en kosten:


Voor informatie en aanmelding kunt u bellen met Karin Rentmeester, tel. 06-47933872. De kosten voor deelname zijn € 2,50 per keer, contant af te rekenen bij het zwembad.

Mede mogelijk gemaakt door:


De organisatie van Ontmoeting in Beweging is in handen van Stichting Oisterwijk Centraal, Stichting Ons Oisterwijk (Parel Express) en Optisport Oisterwijk (beheer zwembad De Leye). Er wordt samengewerkt met Mentorhulp Oisterwijk, Sport- en Zorgatelier Oisterwijk en Sportief Wandelen in Oisterwijk.

Het programma Ontmoeting in Beweging wordt financieel mogelijk gemaakt door gemeente Oisterwijk, Oranje Fonds, VSB fonds, Fonds RCOAK en een stimuleringsbijdrage van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) i.h.k.v. Grenzeloos Actief.