In gesprek met de beweegcoach

Door te bewegen helpen we inwoners fit, actief en zelfredzaam ouder te worden en blijven. Niemand staat aan de kant, iedereen doet mee. Heeft u twijfels over uw fitheid? Merkt u dat uw zelfredzaamheid achteruit gaat of heeft u vragen over bewegen of sport? Neem dan contact op met de beweegcoach.

Sport en bewegen zijn belangrijk voor iedereen om te gezond te worden, te blijven en mee te doen. Sport en bewegen bevorderen de gezondheid, de vitaliteit en leefbaarheid in Oisterwijk. De beweegcoach helpt daarbij. Heeft u twijfels over uw fitheid? Merkt u dat uw zelfredzaamheid achteruit gaat of heeft u vragen over bewegen of sport en wilt u zelfstandig en veilig ouder worden? Neem dan contact op met de beweegcoach.

De beweegcoach helpt (kosteloos) ouderen en mensen met een beperking om fit, actief en zelfredzaam ouder te worden en blijven. U kunt bij de beweegcoach terecht voor:

  • Informatie over passend sportaanbod bij u in de buurt

  • Begeleiding van mensen die door zorg- of welzijnsprofessionals zijn doorverwezen richting passend sport- en beweegaanbod in de buurt

  • Organisatie van informatieve of interactieve activiteiten zoals een themabijeenkomst, fittest of sport- en beweegactiviteit

  • Netwerkvorming rondom zorg-, sport en welzijn