Ontmoeting in Beweging gaat de hele zomer door!

Na een succesvolle start bieden het programma de gehele zomer aan! U bent van harte welkom om sfeer te komen proeven en mee te doen met een van onze beweeglessen. Let op, vanaf 20 juli zijn we te gast bij MHC HOCO in Oisterwijk.

Waar: Sportpark Den Donk. We starten in de kantine van Hockeyclub HOCO.

Voor wie: iedereen van 55+ die behoefte heeft aan ontmoeting met anderen en graag mee wil bewegen.

Groepsgrootte: max. 12 personen (actieve gym) of 10 personen (stoelgym/-yoga).

Programma augustus

Let op, op de vrijdagen 31 juli, 14 en 28 augustus bieden we een speciaal zomerprogramma aan. Klik hier voor de speciale lessen.

Iedereen die komt, komt op eigen risico. Wij doen er alles aan om het veilig te houden. Ga jij met ons sporten in de openbare ruimte, respecteer dan de spelregels. We houden rekening met ieders veiligheid: samen, gezond en gezellig!

We bedanken gemeente Oisterwijk, het Oranje Fonds, VSBfonds en ZonMw voor hun financiƫle steun waardoor dit programma mede mogelijk gemaakt wordt.

Aanmelding:

Voor meer informatie en aanmelding: bel, app of mail met Karin Rentmeester, Mentorhulp Oisterwijk: tel. 06-47933872 of mentorhulpoisterwijk@outlook.com

Voor meer informatie of een advies omtrent bewegen kun je contact opnemen met Beweegcoach Jelle via jelle@natuurlijkgezondoisterwijk.nl of 06-42059520