5 Maart om 11.00 uur is er in Moergestel weer de Rico Salvettiloop; deelnemers kunnen inschrijven!

Het parcours van de loop heeft als groot voordeel dat het de landelijke sfeer van het bosrijke Moergestel ademt, maar dat het tevens voor 90% verhard is. De Rico Salvettiloop is dan ook voor de atleet die prestaties voorop stelt een prima mogelijkheid om te peilen hoe het met de conditie gesteld is na een periode van wellicht wat minder trainingsarbeid dan normaal in deze winterse periode.

Ook voor de puur recreatieve loper biedt de Rico Salvettiloop een prima kans om weer eens in een prachtige omgeving gezamenlijk met de loopsport bezig te zijn. De organisatie is ervan overtuigd dat de loop een bijdrage kan leveren om met nog grotere energie door te gaan met deze zowel voor lichaam als geest zo gezonde tak van sport.

De loop bestaat uit drie afstanden namelijk 5, 10 en 15 kilometer. Omdat de ronde 5 kilometer bedraagt is het voor een ieder mogelijk na een aantal kilometers de afstand aan te passen. De start is op het Roefterrein, Stokeind 13 te Moergestel. Er zijn daar kleedruimtes en douches aanwezig.

Na afloop is er voor iedere loper, dus voor zowel de snelle wedstrijdlopers als de puur recreatieve dravers die solo, in gezins- dan wel ander in groepsverband de finish bereiken, water en thee aanwezig. Men krijgt ook een speciale, fraaie herinnering aan dit evenement uitgereikt.

Meedoen kan via inschrijven.nl en regio13.nl (Weg Circuit)