Oisterwijk beweegt thuis, Natuurlijk Gezond Oisterwijk op LOVO!

Sporten en bewegen is goed voor je, dat weten we allemaal. Helaas is het door de coronacrisis niet altijd mogelijk om aan te sluiten bij je clubje of bij een vereniging en zitten we meer thuis. Thuis zitten betekent natuurlijk niet dat we de hele dag stil moeten zitten. Juist niet! Door te bewegen blijven we fit én zorgen we voor een goede weerstand. Daarom helpen onze beweegcoaches je de komende weken om thuis lekker te bewegen.

Natuurlijk Gezond Oisterwijk komt in samenwerking met de lokale omroep LOVO met een serie beweegvideo’s waaraan jij gewoon vanuit je huiskamer kunt meedoen. Heel Oisterwijk in beweging! Maar dan op LOVO, doe je ook mee?

Onze beweegcoaches Jelle en Lisan komen wekelijks, 8 weken lang, met een nieuwe beweegles. Iedere les weer nieuwe oefeningen die zowel staand als zittend meegedaan kunnen worden. Hoofd, schouders, knie en teen, alles komt aan bod. Rustig bewegen om soepel te blijven, de spieren aan het werk te zetten en even de zinnen te verzetten. Wij gaan je helpen om de komende weken thuis te bewegen.

Je kunt ons zien van zondag tot en met dinsdag op LOVO én de filmpjes staan ook op ons YouTube kanaal en de facebook pagina!
Wil je ook thuis in beweging komen, we delen speciale beweegkaarten, tips en puzzels via onze pagina: Oisterwijk beweegt thuis!