De Oisterwijkse Sportdag 2020

De Oisterwijkse Sportdag 2020, jij doet toch ook mee!

Op vrijdag 25 september wordt tijdens de Nationale Sportweek de Oisterwijkse Sportdag georganiseerd. Een dag vol sportplezier en beleving. Jong en oud kan nieuwe sporten ontdekken en proberen. Zo kun je meedoen met rugby, beeball/softbal, tennis, zwemmen, jeu de boules, voetbal, trampolinespringen, judoën, walking voetbal, walking hockey, (duo)fietsen én wandelen. Genoeg te beleven voor iedereen!

In de ochtend 9:00  – 12:00 en middag 13:00 – 16:00 uur is er een programma speciaal voor basisscholen.
Daarnaast zijn er ook open lessen gedurende de dag waar je gratis bij kunt aansluiten! Houdt de activiteiten pagina van deze website in de gaten voor de open lessen en het extra aanbod. Belangrijk! Hiervoor moet je je even aanmelden. Voor meer informatie neem contact op met lisan@natuurlijkgezondoisterwijk.nl of wout@natuurlijkgezondoisterwijk.nl.

Je neemt deel op eigen risico. Wij doen er alles aan om het veilig te houden. Ga jij met ons sporten, respecteer dan de spelregels. We houden rekening met ieders veiligheid: Heel Oisterwijk in Beweging!

De Oisterwijkse sportdag is een samenwerking tussen Natuurlijk Gezond Oisterwijk, steunpunt aangepast sporten en de Oisterwijkse sportclubs en verenigingen.