‘Walking Football’ bij de Oisterwijkse Old-Stars

elke maandag t/m 27 mei

Locatie:
Sportlaan 6, 5062 JK Oisterwijk

Door Walking Football kun je een leven lang blijven voetballen!

In samenwerking met SoccerArena Oisterwijk gaat een enthousiaste club 50-plussers wandelvoetballen. Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football! Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm, waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er worden geen slidings gemaakt en de bal komt niet boven heuphoogte.

We blijven gewoon weer spelen op maandag van 10.00 tot 11.00 uur op Veld 2:
8 apr | 15 apr | 29 apr | 6 mei | 13 mei | 20 mei | 27 mei

Doe je ook mee?

Wandelvoetbal voor 50-ers, organiseren we samen met SoccerArena Oisterwijk. Met een aantal sportieve voetballers trainen we wekelijks. Het team kan nog extra spelers gebruiken. Wil jij meedoen? Kom een keer gratis meedoen. De nieuwe reeks is van maandag 19 november t/m 7 januari (m.u.v. de kerstvakantie). Kosten voor deze periode zijn €25* per speler. Dit kan overgemaakt worden ten name van SoccerArena Oisterwijk BV (NL26 RABO 0313 2097 74) onder vermelding van voor- en achternaam.

* Door interne wijzigingen i.c.m. verhoogde BTW tarief is het tarief verhoogd naar €25.

Meer weten?

Meer weten over wandelvoetbal? Lees hier meer over wandelvoetbal. Neem contact op met Mathijs voor meer informatie: 06 – 25336614 of via: info@soccerarenaoisterwijk.nl. En check de mooie reportage over Oisterwijkse Old Stars bijna naar WK

Terug naar overzicht