Natuurlijk Gezond Oisterwijk brengt iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

Datum & tijd:
Van vrijdag 17 september 2021 17:00 uur tot zondag 26 september 2021 13:00 uur

Van 17 t/m 26 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een volle week om sport en bewegen in de spotlights te zetten. Ook in de gemeente Oisterwijk! Natuurlijk Gezond Oisterwijk organiseert samen met lokale partners leuke beweegactiviteiten voor jong en oud. Samen zorgen we voor extra sport- en spelplezier! Beweeg jij met ons mee?

 Activiteiten voor jong én oud

De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren veel toffe activiteiten voor jong én oud. Want deelnemen aan sport betekent deelnemen aan de maatschappij. Het zorgt voor ontmoeting en het houdt ons gezond”, aldus beweegcoach Paula Marcelis.

Oisterwijkse Sport- en cultuurdag met ondertekening van het lokale sport- en preventieakkoord

Maar dat is nog niet alles. In deze week vindt ook de Oisterwijkse Sport- en cultuurdag plaats voor iedereen uit de gemeente Oisterwijk. Op vrijdag 24 september van 8.30 uur tot 14.30 uur geven verschillende (sport)verenigingen clinics en workshops waar basisschoolleerlingen aan deelnemen. Ook zijn er vele senioren actief op en om de velden van hockeyvereniging MHC HOCO en zwembad Den Donk met Ontmoeting in Beweging. Tijdens de pauze om 12.00 uur zal wethouder Dion Dankers namens het college van B&W het lokale sport- en preventieakkoord ondertekenen. Wethouder Dion Dankers: “Met al deze sportieve sport- en beweegactiviteiten willen we zoveel mogelijk mensen uit gemeente Oisterwijk inspireren om een leven lang te genieten van sport en bewegen. Wij doen mee! Jij toch ook?”

Bekijk hier het volledige programma tijdens de Nationale Sportweek. Neem voor meer informatie contact op met Rian Spaan via rian@natuurlijkgezondoisterwijk.nl.

Terug naar overzicht