Kennismakingsmiddagen Pétanque club Oisterwijk

8, 15 en 16 mei

Locatie:
Pétanque club Oisterwijk

Pétanque, een suffe sport?

Samen met Pétanque club Oisterwijk (PCO) organiseren we op 8, 15 en 16 mei gratis kennismakingsmiddagen speciaal voor de deelnemers van Bewegen in de wijk. De senioren maken kennis met de sport én met anderen.

Pétanque, ook wel bekend als jeu de boules, wordt vaak gezien als een beetje een ‘suffe’ sport. Maar juist ‘suffe’ sporten, zoals ook curling en tafeltennis, worden steeds populairder. Het is een ideale sport om te combineren met een hapje, drankje en muziekje. Waarbij je stiekem toch nog best wel in beweging komt. Kom ontdekken op 8, 15 en 16 mei van 14.00 tot 16.00 uur of Pétanque iets voor jou is! Ben je lid van Bewegen in de wijk? Dan is het geheel gratis.

Doe mee!

Kom je aan de hand van deze kennismakingsmiddagen erachter dat Pétanque dé sport voor jou is? Dan kun je je opgeven voor een cursus van 6 weken van PCO. Je leert de beginselen van de sport en werkt aan je techniek. Je deelname aan deze cursus kost €20. Wordt je uiteindelijk lid van de Pétanque club in Oisterwijk dan wordt dit in mindering gebracht op de contributie en is de cursus dus gratis.

Meer info

Meer informatie over PCO kun je contact opnemen met Kees (013- 5215890) of Harrie (013-5217337) Of via pco.inschrijven@gmail.com. Neem ook een kijkje op de website: www.petanquecluboisterwijk.nl.

 

Kennismakingslessen bij PCO | 8, 15 en 16 mei | 14.00-16.00u

Terug naar overzicht