Kennismaken met verschillende sporthulpmiddelen?

vrijdag 25 september van 13.30 - 17.00 uur

Locatie:
Le Sage ten Broekstraat 2, Sport- en Zorgatelier WYzorg

Wil jij kennis maken met verschillende sporthulpmiddelen?
Meld je nu aan!

Vrijdag 25 september wordt de Oisterwijks sportdag georganiseerd. Steunpunt Aangepast sporten en Natuurlijk Gezond Oisterwijk organiseren ’s middags activiteiten met sportrolstoelen, racerunner, aankoppelbike, duo-fietsen, rolstoelfietsen, balansbike en een ligfiets.

Waar?

Sport- en Zorgatelier WYzorg.
Le Sage ten Broekstraat 2, 5062 CT Oisterwijk (Voormalig Levenskerk)

Wat?

Kennis maken met diverse fiets- en rolstoelmogelijkheden. Er is een breed aanbod en je kunt kiezen wat het beste bij je past. Wheels2Sport is aanwezig en geeft advies over sporthulpmiddelen en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk aangepast en afgesteld op jouw wensen om een zo goed mogelijk ervaring er aan over te houden.

Ook kun je terecht voor extra informatie over Steunpunt Aangepast sporten, Sport- en Zorgatelier WYzorg en Natuurlijk Gezond Oisterwijk. Wij helpen je graag!

Je neemt deel op eigen risico. Wij doen er alles aan om het veilig te houden. Ga jij met ons sporten, respecteer dan de spelregels. We houden rekening met ieders veiligheid: samen, gezond en gezellig! Voor uw en onze gezondheid houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen.

Ik wil mij graag aanmelden!

Aanmelden kan via lisan@natuurlijkgezondoisterwijk.nl. Geef bij de aanmelding aan van welk sporthulpmiddel je gebruik wilt maken en op welk tijdstip.

Met dank aan Wheels2Sport en Stichting Rick kunnen wij gebruiken maken van de verschillende fiets- en rolstoelvoorzieningen.

Terug naar overzicht